Tehnološki park split
Tehnološki Park Sveučilišta u Splitu u Matoševoj ulici

SGM Informatika, kao dugogodišnji partner Sveučilišta u Splitu po pitanju postavljanja mreže i opremanja informatičkom opremom, i ovoga puta oprema Tehnološki park UNIST u Splitu. Ovoga Puta SGM Informatika oprema računalnom  i laboratorijskom opremom.

UNIST TEHNOLOŠKI PARK d.o.o. tvrtka je osnovana od strane SVEUČILIŠTA U SPLITU upravo  s ciljem pružanja sveubuhvatne poslovne podrške svim studentima Sveučilišta u Splitu sa inovativnom idejom, proizvodom ili uslugom za koju vjeruju i  žele se s njom otisnuti u poduzetničke vode.

Tehnološki park će sadržavati:

 

Suradnja se ostvarila u okviru poduzetničkog projekta “Razvoj poduzetničkog inkubatora za visoke tehnologije SVeučilištan u Splitu”. Ovoga puta SGM Informati

Ugovor su već potpisale obje strane u prosincu 2020. i na redu je realizacija.

Cjelokupni postupak nabave s pratećom dokumentacijom objavljen je na linku:

https://strukturnifondovi.hr/nabave-lista/razvoj-poduzetni-kog-inkubatora-za-visoke-tehnologije-sveu-ili-ta-u-splitu-5

Misija SPINIT inkubatora je pružiti stanarima sve potrebne preduvjete kako bi osigurali njihovu održivost i rast te im omogućili stvaranje novih visoko kvalitetnih radnih mjesta. Vizija SPINIT inkubatora je utjecati na poslovni i društveni razvoj Splita i šire regije kroz povezivanje talenata, znanja, stručnjaka i organizacija s ciljem stvaranja inovativnih rješenja kao odgovora na buduće izazove.